Fotograaf

Vanaf mijn 18de jaar fotografeer ik. Wat als hobby begon werd na mijn studie aan de HEAO mijn beroep. In 2010 stopte ik abrupt met fotografie en verkocht mijn studio aan een reclamebureau. Maar vanaf 2016 heb ik de passie voor fotografie gelukkig weer hervonden. 

Inmiddels beschik ik weer over de beste professionele apparatuur. Naast een digitale Hasselblad beschik ik ook over een Profoto fotostudio waarmee ik o.a. reclamefotografie kan maken. 

In 2019 heb ik de National Geographic fotowedstrijd gewonnen (categorie dier, foto gorilla). Ook is een foto van Dubai opgenomen in de National Geographic scheurkalender van 2019. Daarnaast hangt mijn werk bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Openbaar Ministerie en bij de tandartspraktijken van Staas & Bergmans in 's-Hertogenbosch. 

Op Wallpics.nl | spice up your wall vind je veel van mijn foto's en kun je ze tegen een schappelijke prijs downloaden of vergrotingen bestellen. Wallpics is door mij ontwikkeld en bedacht, maar er worden ook foto's van andere fotografen verkocht. 

Interesse in reclamefotografie, productfotografie of portretfotografie? Neem contact met me op: 

M. 06 - 81 18 39 70

E. info@wernervanbeusekom.com

Logo_Wallpics_Tekengebied 1.png

MArketing strateeg

Interim marketing, merkstrategie, concept-ontwikkeling, business development, merkactivatie

Meerdere reclame awards gewonnen met team van New Brand Activators 

FOTOGRAAF

Winnaar National Geographic Reclamefotografie, stad- en landschapsfotografie, portretten, eigenaar Wallpics.nl

AUTEUR

Boek: Who is accountable?

Genomineerd voor de marketing literatuurprijs 2019

DOCENT

Docent marketing en communicatie aan de AVANS, trainer SAMACO